Sonete :: E&D Press                 

Păstrează tradiţia! Respectă-ţi prietenii        

 

Utile

  Cum să trimiteți pozele? (în atenția elevilor responsabili de contractele cu poza imprimată)

Varianta 1: Intrați pe www.wetransfer.com, în stânga dați click pe Add files, adăugați toate pozele in listă, la Friend's email treceți adresa noastră de e-mail, la Your email treceți adresa voastră, apoi dați click pe Transfer. Când pozele s-au încărcat 100%, noi o să primim link-ul de download. Dacă întâmpinați probleme la trimiterea pozelor, dați un buzz pe Messenger pentru ajutor.

Precizări:

  • Pozele să fie toate într-un folder, nu faceți foldere separate pentru fiecare elev. 
  • Redenumiți fiecare poză cu numele elevului înainte de a o trimite (nu trimiteți fișiere cu numele: DSC_0007.jpg, DSC_0009.jpg, ci: Pop Mihai.jpg, Vlad Laura.jpg etc.) 
  • Pentru cei care doresc mai mult de o poză pe sonet, fișierele să fie denumite: Pop Mihai 1.jpg, Pop Mihai 2.jpg, Pop Mihai 3 etc.
  • Vă rugăm să ne trimiteți pozele așa cum le primiți de la fotograf! Nu le micșorați și nu faceți modificări ale culorilor, rezoluției etc. Atenție! Dacă le trimiteți între voi prin Yahoo! Messenger, folosiți opțiunea "Send a file to this contact" (această opțiune nu micșorează poza) și nu "Share photos with this contact", care reduce semnificativ dimensiunea pozei.
  • Pentru un tipar de calitate, fiecare poză trebuie să aibă cel puțin 800-1.000 KB. Nu trimiteți poze luate de pe Facebook, care au 50-150 KB, nu le putem folosi!

Varianta 2: Puteți trimite pozele prin e-mail, dar limita impusă de Yahoo! pentru atașamente este de 25 MB, în timp ce pe site-ul de transfer limita este de 2 GB (de 80 de ori mai mare).